Golf er også en holdsport

Mange, der begynder at spille golf, har forinden dyrket andre former for idræt eller sport, hvor leg med bolden og det sportslige konkurrencemoment er en del af udfordringen. Selvom mange kun ser på golf som en individuel sport, har man sandelig også her holdspil på forskellige niveauer.

Regionsgolf er en stor turnering med deltagelse af mere end 170 klubber og mere end 1.000 hold. Mange klubgolfere elsker den turnering, fordi der er mulighed for at kunne spille på fremmede baner og mod ukendte modstandere.

Regionsgolf er som nævnt en holdturnering, og hvert hold stiller med 6 spillere, 2 damer og 4 herrer, med 4 singler og en mixed foursome.

Hillerød Golf Klub har i 2021 tilmeldt hold i 8 rækker indenfor det, vi kalder Regionsgolf (opdelt i Øst/Vest), som er niveauet under Elitegolfen. Vi har hold i rækkerne A-D (5 hold), Senior  A (50-99 år) (1 hold), Veteran A (60-99 år) (1 hold) og Superveteran B og C (2 hold), hold som gennem sæsonen erfaringsmæssigt involverer i gennemsnit 10-12 spillere pr. hold over holdenes 6 kampe.

TILMELD dig via golfbox/klubturnering.

HGK Landsmestre i  Regionsgolf 2018.

Det vindende regionshold var: Jess Nørgaard, Kirsten Hau, Søren Stuhr Petersen, Torben Erichs, Tina Machalet, Poul Grønbek.

Hillerød golfspillerne hjemførte Landsmesterskabet i D-rækken efter først at have vundet Sjællandsmesterskabet.