Overvejer du at begynde at spille golf?

Du skal være hjertelig velkommen i Hillerød Golf Klub, som er Nordsjællands største golfklub og kunne fejre sit 50 års jubilæum i 2016.
Vi er en sportsklub med stort fokus på såvel unge som ældre , nybegyndere, øvede og elitespillere. Klubbens DNA er sammenhold, fantastisk socialt liv i klubben og stor glæde for alle i golfspillet.
Er du er nybegynder har vi et meget fint introduktionsprogram – og du kan være intro-medlem hele året indtil du har opnået at få din banetilladelse til at spille på 18 hullers banen. Programmet indeholder:

  • 7 individuelle træningslektioner med vores Pro’er
  • Mulighed for gratis deltagelse i holdtræning
  • Gratis låneudstyr i klubben
  • Begynderudvalgstilbud
  • Regelundervisning og test i grundregler
  • Banevisning og bliv klar til spil på 18 huls banen
  • Mentorordning på par 3 banen og når du er klar til 18 huls banen
  • Fri adgang til vores par 3 bane
  • Fri adgang til driving range inkl. bolde
  • Fri adgang til alle klubbens faciliteter

Du kan tilmelde dig ved at trykke her eller kontakte vores sekretariat, som altid er klar til at hjælpe dig på alle måder.

 

 

7 individuelle undervisningslektioner á 20 minutters varighed 

Klubbens trænere underviser dig i sving med de forskellige jern og fra forskellige underlag. De 7 lektioner giver dig det basale grundlag for at spille golf.  
Du skal selv aftale tider for undervisningslektionerne. Det kan denten gøre via Golfbox / protrainer (vælg “lektioner”) eller via klubbens sekretariat, som gerne hjælper dig enten ved personlig henvendelse eller ved telefonisk henvendelse. Tlf.: 4826 5046.  

Gratis deltagelse i holdtræning

Ud over de individuelle træningslektioner vil der hen over sommeren også være tilbud om at deltage på gratis holdtræning. Hold øje med golfbox, hvor du selv skal tilmelde dig. Se her. (vælg “Intro holdundervisning” under kurser)

Lån af udstyr 

Hvis du endnu ikke har dit eget golfudstyr, har du mulighed for gratis at låne udstyr af klubben.


Spil på Par 3 banen

Én af de vigtige aktiviteter for dig, er spillet på klubbens Par 3 bane. Sammen med undervisningen hos klubbens trænere skal spillet gøre dig klar til at kunne spille på den store 18-hullers bane, hvor afstandene fra teested til green er op til 3 – 5 gange længere end på Par 3 banen.
Vi spiller hver mandag kl. 11 og kl. 17:30. Hvor vi går banen igennem 2 gange.
Målet er, at du opnår 3 godkendte runder på Par 3 banen. En godkendt runde betyder, at mandlige spillere skal opnå mindst 17 point på en runde og kvindelige spillere skal opnå mindst 14 point. Hvordan pointberegningen er, lærer du når du deltager i spillet.
Er du forhindret i at deltage om mandagen, vil der blive fundet alternative dage.
Til at hjælpe dig på Par 3 banen har vi mentorer, som alle selv er golfspillere og nu ønsker at hjælpe nye golfspillere på vej.

Regelundervisning 

At spille golf kræver at man har kendskab til spillets regler. Ligesom i trafikken er der regler, der skal efterleves for at man kan kalde spillet for golf.
Med jævne mellemrum gennem sæsonen gennemføres undervisning i golfreglerne. Deltagelse i undervisningen er frivillig, MEN aflæggelse af regelprøve er obligatorisk.
Undervisningen gennemføres på en hverdagsaften i tidsrummet 19 – ca. 22 og en lørdag formiddag. 

 Fri adgang til faciliteter 

 Som intro-medlem har du fri adgang til at spille på Par 3 banen, fri adgang til driving range inkl. Bolde og fri adgang til klubbens øvrige faciliteter bortset fra 18-hullers banen. 

Banetilladelse til 18-hullers banen 

 For at opnå banetilladelse til den store bane, skal du have 3 godkendte runder på Par 3 banen, som beskrevet ovenfor. Derudover skal du have bestået regelprøven og trænerne skal sige god for dine færdigheder, som golfspiller.  

Introduktionture på klubbens 18 hullers bane 

 Efter opnået banetilladelse får du en til to introduktionsture/banevisninger på den store bane med en mentor. Herefter er du klar til at melde dig ind i klubben som lokalt medlem, hvor du kan spille frit på den store bane og selvfølgelig også benytte klubbens øvrige faciliteter. 

 Begynderturneringer

 Efter opnået banetilladelse til den store bane, kan du deltage i Begynderturneringer. De gennemføres ca. én gang om måneden i perioden maj – september.
Deltagerne spiller banens første 9 huller, hvor de opnåede resultater danner grundlag for tildeling af præmier. Spilledag er altid mandag aften med første start kl. 17:00 eller 17:30. 

 Mandagsspil og Torsdagsspil

 Alle mandage og torsdage i perioden maj – september gennemføres spil for højhandicappere (spillere med handicap over 36).
Spillet gennemføres på samme måde som Begynderturneringerne. Det er blot ikke en turnering, men et arrangement, hvor samværet sættes i højsædet.
Som golfer er det vigtigt at få opbygget et netværk med andre golfere, så man har nogen at spille med. Mandags og Torsdagsspillet er en god måde at gøre det på.