Beklædning

Vi fører Back Tee, Daily, Puma, FootJoy, Galvin Green og Glenmuir (logo tøj) tøjkollektioner i Proshoppen.

Fra Back Tee fører vi både basis-kollektionen, regntøj, windbreakers, bukser m.m., som kører hele året, og Fashion-delen, som opdeles i en sommer- og en efterårskollektion for juniorer, damer og herrer. For alle modeller i Back Tee-sortimentet er det vores hensigt at tilbyde et bredt størrelsesudvalg, således at der bliver muligheder for alle!

I år har vi igen, for damernes vedkommende, fornøjelsen af at føre Daily, et flot supplement til Back Tee’s sortiment. For herrerne er Puma relativt nyt i butikken, og vi glæder os til at præsentere spændende modeller og farver til mændene sammen med udvalgte modeller fra både FootJoy og Galvin Green ! Efter en pause på flere år har vi besluttet igen at føre HGK logo pullovers og poloer fra Glenmuir of Scotland til både damer og herrer.

På skosiden fortsætter ECCO deres fremmarch i golfskoindustrien og er det hurtigst voksende mærke på verdensplan! Ikke mærkeligt, når de sætter både komfort og funktion sammen i så mange forskellige og attraktive modeller! FootJoy bliver en super “partner” til Ecco.