Sæsonstart 2021

Så er foråret kommet om end vejrguderne ikke helt lader det skinne igennem. Vi er ved at afslutte vinterturneringen og så småt starte op på sommersæson 2021. Tilmelding til sæson 2021 via Golfbox er åben.
I Tirsdagsdame udvalget har vi arbejdet på at få et varieret matchprogram op at stå og er ligepå trapperne med at sende invitation til sæson 2021 ud til jer, men I kan allerede nu se matchprogrammet her på siden ved at trykke på linket i menuen herover.

Vi har desværre fortsat problemer omkring Covid-19, som vil kunne genere os hen over sæsonen og vi håber derfor, at I vil bære over med, at der kan komme ændringer til programmet. Pga gældende forsamlingsloft og lukket restaurant har vi aktuelt et problem med, hvornår vi kan afholde vores Formøde, men det vender vi selvfølgelig tilbage med.

Gæslinge den 17. april

Nyt i 2021

Selvindtastning. Tirsdagsdame udvalget har besluttet, at vi forsøger os med selv-tastning af scores i løbet af sæsonen. Ved sæsonafslutningen kan vi så evaluere, hvad vi synes om det, og om vi skal fortsætte med det. Onsdagsherrerne har brugt metoden i sæsonen 2020 og har været tilfredse med den, så nu vil vi også prøve.
Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

Særligt for “arbejdsramte” damer. For de “arbejdsramte” prøver vi i år noget nyt: Vi tilbyder jer, at I kan tilmelde jer 18-hullers turneringen og spille 18 huller i månederne juni, juli og august, hvor det er længe lyst. I for- og efter-sæsonen, dvs. april/maj og september/oktober, hvor lyset ikke er tilstrækkeligt til at spille samtlige 18 huller, har I så mulighed for at spille 12 huller og – med de nye handicapregler – stadig blive handicapreguleret, forudsat at I tilmelder jer en starttid tidligst kl. 17.00.

“Buddy”-ordning. Vi har også besluttet at lave en “Buddy”-ordning for bl.a. nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består foreløbig af udvalget, men vi vil gerne have flere på listen, som kan hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Ny hjemmeside og mail-adresse. Vi har, som I kan se, fået et nyt layout på Tirsdags Damernes hjemmeside og også oprettet en @-mail adresse: tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com.
Begge dele for at kunne informere mere om hvad Tirsdags Damerne er og hvilke aktiviteter vi har og for, at I har et sted, hvor I kan komme i kontakt med os, hvis vi ikke lige ses på banen.

Glade golfhilsner fra hele udvalget
Annie, Lisbet, Lis B., Tina, Lena og Merete

Aktuelt

IMG_4500

Sommerturneringen er i gang

Turneringen startede for alvor den 20. april med første tællende runde. Hvis vejret denne dag er et tegn på, hvad sæsonen byder på, så kan vi kun være tilfredse. Masser af sol og også fin varme. Det bliver en forrygende sæson med masser af aktiviteter og turneringsformer.

Tirsdagscuppen er nu sat i gang og resultater heraf kan du se ved tryk på knap herunder.

Række-inddelingen for den løbende turnering kan du ligeledes se ved tryk på knap herunder.

Udvalget glæder sig til at se jer alle.

Kommende arrangementer

Formøde med information om aktiviteter i 2021 (invitation bliver udsendt)
Dato: Ukendt pga Covid-19. Vi afventer at forsamlingsloftet hæves til mindst 50 personer.

♦ Slagspil for række A, B og C. D spiller stableford.
Dato: 11. maj 2021

♦ Holdkamp. Irish Rumble.
Dato: 18. maj 2021

♦ Janes Match.
Dato: 25. maj 2021

Regel- og handicapaften med Ole Haag. (Tilmelding via Golfbox)
Dato: 25. maj 2021

Fairway/greenhits og nærmest flaget i 2. slaget på hul 6
Dato: 1. juni 2021

Puttekonkurrence. Maximumsscore = par + 5 Slagspil. (D-rækken spiller stableford.)
Dato: 15. juni 2021

Match med 4 stk. værktøj efter eget valg (inkl. Putter)
Dato: 22. juni 2021